ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

 
 
     
   
     
     
 

Malvazios Villas
Ενοικιαζόμενα Δωμάτια - Κατοικίες | Μαυροβούνι

 

Το συγκρότημα Malvazios Villas, βρίσκεται μόλις 2χλμ. νότια της πόλης του Γυθείου, στον γραφικό παραθαλάσσιο οικισμό του Μαυροβουνίου στην Ανατολική Λακωνική Μάνη. Πρόκειται για ένα νεόδμητο συγκρότημα από πετρόκτιστες αυτοεξυπηρετούμενες κατοικίες επηρεασμένες και εναρμονισμένες απόλυτα με την αρχιτεκτονική του οικισμού.

Το συγκρότημα διαθέτει ιδιωτικό πάρκινγκ και κοινόχρηστη πισίνα για να απολαύσετε τις βουτίες σας με θέα το Λακωνικό κόλπο. Η μοντέρνα επίπλωση και διακόσμηση συνδυάζεται με την πολυτέλεια σε όλες τις κατοικίες για να εξασφαλιστεί η ευχάριστη διαμονή σας. 

 
     
 
 
     
 
 
     
 
 
     
 

Small Luxury Suites & Family Rooms 

 

Κάθε κατοικία έχει απεριόριστη θέα στη θάλασσα και είναι πλήρως εξοπλισμένη με κουζίνα και όλον τον απαραίτητο εξοπλισμό που θα χρειαστείτε. Διαθέτει άνετο σαλόνι και υπνοδωμάτια με ευρύχωρες ντουλάπες, ενώ αντίστοιχα μπορείτε να εκμεταλλευτείτε την όμορφη αυλή - κήπο και την τραπεζαρία της βεράντας για να περάσετε την ώρα σας ευχάριστα στον περιβάλλοντα χώρο του συγκροτήματος.

Τέλος, υπάρχει αυτόνομη ψύξη για τους καλοκαιρινούς μήνες, και για τον χειμώνα όλες οι κατοικίες είναι εξοπλισμένες με αυτόνομη θέρμανση και τζάκι στο σαλόνι τους.

 
     
     
   
     
 
 
     
 
 
     
 
 
     
   
     
  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ